A minőségi találási megoldások már Önnek is elérhetőek!
/ GASTROPLAST

Köszöntjük a GASTROPLAST honlapján!

Ahogy a kreativitás és a szokatlan formai megoldások mind hangsúlyosabb szerepet kapnak a gasztronómiában, úgy a desszertek tálalása is egyre változatosabbá válik.

A hagyományos, kerek, fehér porcelántányérokat felváltják a különböző geometriai alakzatú, színes vagy mintás plasztik tálalási eszközök, melyekhez olykor még egyéb dekorációs kiegészítőket is alkalmaznak.

Cégünk 2012-ben alakult a vendéglátásban tevékenykedő cégek, vállalkozások megfelelő minőségű eszközökkel történő ellátására.

Ebben partnereink Európa és Magyarország legkiválóbb gyártói, melyek termékei a legmagasabb elvárásoknak és szabványoknak is megfelelnek.

 

Filozófiánk, hogy eszközöket biztosítsunk a kreatív gondolatok megvalósításához. Bemutassuk a vendéglátásban alkalmazható legújabb technológiákat, és megfeleljünk minden piaci igénynek, mellyel még sikeresebbé válhatnak partenerink.  

 

Tekintse meg honlapunkon bemutatásra kerülő PS és PP, illetve To-Go termékeink széles választékát, mely vendéglátás minden szegmensének kínál megvalósítható tálalási ötleteket, melyekre általánosan jellemzőek a következők:

 

-      Elit stílus

-      Eredetiség

-      Nagy méret és forma választék

-      Kiváló minőség

-      Kedvező ár

 

Kérje katalógusunkat vagy ajánlatunkat, hogy Ön is részes lehessen egy merőben új és látványos gasztronómiai irányzatnak.

Műanyag evőeszközök, tányárok, poharak, desszer tégelyek kiváló Olasz minőségben